OS & Ny Samarbetspartner!

Nu har jag landat lite efter OS, haft några sköna dagar hemma innan jag begav mig mot Åre. OS var fantastiskt kul och jag känner mig nöjd med min insats, klart jag hade hoppats på medalj men jag fick en fin 5:e plats på slalomen och femma i världen är ju rätt bra 🙂 Sen gjorde jag säsongbästa i storslalomen med en 13:e plats och det var väldigt skönt med ett resultat efter alla urkörningar denna säsong. Vi hade två roliga veckor i Sochi och efter våran slalomtävling stannade vi för slutcermoni, fick se tjejernas 3 mil och längdgänget har verkligen imponerat på detta OS med hela 11 medaljer. Magiskt bra! Sen sista dagen fick vi se finalen på hockeyn och på kvällen slutcermonin. Och sen var detta OS över för denna gång, fyra år till nästa 🙂

Starten på slalomen!

Självkart hade jag målat naglarna i Sverige färger 🙂

Grym slutcermonin!

Nu är vi i Åre och tränar inför världscupstävlingarna här torsdag-lördag. Alltid lika härligt att vara i Sverige och träna och tävla. Är riktigt laddad inför tävlingarna och superkul att mina nära och kära kommer upp och hejar på mig!

Sen har jag även en annan rolig nyhet, jag har fått en ny sponsor. Ser framemot ett roligt samarbete med Seco!

Ha det så bra!
Kram Frida