Nu är det slut på tävlingarna och jag njuter av lite ledigt! :)

Nu har vi haft sista tävlingen för i år uppe Sälen. Den hette först Miss Rossignol, då var jag en ung åkare som tyckte det var magiskt roligt att få se Pernilla Wiberg och resten av landslagstjejerna. Det var så himla stort, köade länge för autograf 🙂 Åren har gått och tävlingen har bytt namn två gånger, först Ski Funtastic och nu till år heter den Sälen Winter Games. Det är en otroligt rolig tävling och extra roligt att det är alla klasser inte bara fis. Träffade på många duktiga ungdomar och så hade jag en riktigt snygg hejarklack på plats, två söta tjejer och hade skrivit Frida i ansiktet 🙂

Vi hade även Audi fotning, brukar alltid bli häftiga bilder så kul att få vara med!

Grabbarna bak i Craftern, redo för att se snygga ut på bild 🙂 Tycker dräkterna var väldigt fina. Vitt kanske inte är det bästa, kan ju lätt bli lite smutsigt men det är ju snyggt i alla fall! 🙂

Nu är jag hemma och njuter av ledigt, NÅ SÅ MAGISKT SKÖNT!!!!
Jag har varit helt slut efter världscupsfinalen så det ska bli skönt att få koppla bort skidåkningen för en stund och njuta av mitt lilla hem som man inte ser alltför många dagar om året. Har faktiskt precis räknat efter och förra året var jag hemma 150 dagar så det blir inte så mycket. Men samtidigt har man ju ett helt fantastiskt jobb!!!

Utsikten från vårat vardagsrum!

Har fixat en skohylla hemma. Richard fick 2,5 hylla och jag 5,5 + golvet. Det tycker jag var helt rätt fördelat 🙂

Och så har jag och Richard köpt en båt 🙂 Sjukt kul!

Över påsk åker jag och Richard på en liten mini-weekend till Stockholm. Shoppa, gå på bio, äta gott och njuta av det fina vädret som ska bli ihelgen!

Ha det så bra och glad påsk på er!

Kram Frida

En reaktion till “Nu är det slut på tävlingarna och jag njuter av lite ledigt! :)

  1. Jan Kortelainen

    Då kom ni iväg rätt sent om det var ni som körde förbi ossi en svart Audi
    nyss strax söder om Örebro.

    Mvh Jan

Kommentering är avstängd.