Härligt avslut på finalen!

Härligt avslut på en grym säsong blev det på finalen i Lenzerheide!
Förra året tog jag klivet upp att slåss om pallplaceringar på varje slalomtävling och det kändes fantastiskt. Och att få följa upp en sån bra säsong med en ännu bättre känns magiskt. Jag har höjt min lägsta nivå ett steg till och blivit mer stabil. Detta är mina slalomresultat denna säsong: 8, 2, 6, 10, 2, 1, 4, 2 och femma på OS. Och höjdpunkten denna säsong var att äntligen få ta min första världscupseger 🙂 Helt fantastiskt!

Avslutade starkt och kom två på sista världscupstävlingen. Slutade 2:a i slalomcupen, så himla roligt!

Trevligt sällskap på pallen av dessa två grymma tjejer!

Efter finalen var jag med Seco på M.A.X-mässan i Älvsjö, väldigt roligt och lärorikt!

Nu befinner jag mig i Tärnaby på SM, imorgon är det dags för slalom. Ska bli kul! 🙂
Monne tog med mig och Virre på en härlig skotertur upp på fjället, väldigt vackert!

Monne i sin söta mössa, tack för en härlig eftermiddag!

Ha det bäst allihop!
Kram Frida