Dålig uppdatering, sorry!

Jag vet att jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera min blogg, tiden har bara flugit förbi och jag har helt enkelt bara glömt bort att jag har en blogg. Men nu ska jag ge er en uppdatering på min senaste månad 🙂

Jag måste börja att skriva om förra tävling, Flachau som är min favorittävling på säsongen. Det är alltid grym stämning, mycket publik och extra roligt att det är kvällstävling. Känns lite som att det är tjejernas Schladming 🙂 Jag hade härliga minnen från förra året där jag var två och riktigt laddad för ett bra race. Ett bra första åk och jag låg delad 3:a inför andra. Att stå på start i Flachau är mäktigt, man ser hela backen. All publik som står efter hela sidorna av banan och fullsatta läktare. Man får som lite extra adrenalin på start 🙂 Och att gå över mållinjen och se grön skylt är ju fantastiskt härligt. Sen var det även väldigt mycket svenskar på plats i publiken så extra roligt att få göra en grym tävling. I ledning med två åkare kvar och Maria låg två. Det var med spänd väntan vi stod där nere och såg Maria Hoefl-Riesch gå över mållinjen och lägga sig tre, saken var klar att jag och Maria var på pallen samtidigt. Vi blev 2:a och 3:a, Mikaela Shiffrin vann. Men vilken dag med två svenskor på pallen 🙂 Jag och Maria sa i Kåbdalis innan säsong startade att vi skulle ha ett gemensamt mål och det var att stå på pallen på samma tävling i vinter, och vi gjort det – så HIMLA roligt!

Sen jag sist skrev har vi hunnit med en hel del. Jag åkte hem till jul, tre härliga dagar hemma med nära & kära. Massa god mat men det saknades dock snö. En grön jul gav ingen riktigt julkänsla men det var himla trevligt att hinna träffa alla släktning och bara vara hemma!
Jag trotsade det regniga vädret och satte på mig dom vintrigaste skorna jag har. Blev dock lite varma i +10 och regn, men är det jul så är det 🙂

Den 26:e åkte vi ner till Lienz, tävlingar i mellandagarna. På storslalomen fastnade jag med armen i en käpp och ramlade, suck. Det går verkligen inte min väg i storslalom men jag vet att jag kan åka riktigt bra så det är bara komma igen. Slalomen gick bra och jag fick med mig en fin 6:e plats!

Nyår firade vi i Lienz. Richard var med från den 26:e och åkte hem efter Bormio, riktigt lyxigt!

På nyårsdagen åkte vi kälke, 7km lång bana. Och som vanligt när det gäller tävlingsmänniskor så blev det ju riktigt fight 🙂

Hela gänget redo att dra iväg, riktigt laddade!

Craften var helt perfekt för att transportera alla kälkarna 🙂

Vi hade ett trevligt nyårsfirande i Lienz, här står vi alla brudar uppradade 🙂

Sen åkte vi vidare till Bormio, åkte förbi Livigno. Väldigt vackert, kanske blir en semester dit i framtiden!

Efter Bormio åkte jag och älsklingen hem, det har varit helt underbart att ha Richard med mig i så många dagar!

Var hemma fyra dagar innan jag åkte ner till Hinterreit och tränade inför Flachau. Hinterreit är ett mitt favoritställe att träna på, där vet man att man alltid får grymt bra träning!

Sen vet ni ju redan resultatet i Flachau 🙂

Nu är jag i Tarvisio och tränar inför Kranjska Gora nästa helg!

Och så lovar jag att det ska inte dröja lika länge till nästa uppdatering! 🙂

Ha det bäst och kram på er alla!

En reaktion till “Dålig uppdatering, sorry!

  1. Daniel Jedmar

    Fina bilder på personer och landskap gillar naturen göra en snöbivack inte så tokigt Hoppas det blir spännande se på tv sen när tävlingarna börjar
    hoppa s på bra resultat hi hi gillar att skriva eftersom tv underhållningen är värd så mycket tycker kämpa på med skidorna

    Mh D 🙂 aniel

Kommentering är avstängd.