Åre och världens bästa hejarklack!

Åre tävlingarna är alltid lika roliga, att få vara nästan på hemmaplan och tävling är extra härligt. Åre bjöd som vanligt på det mesta som väder har att erbjuda 🙂 Strålande sol dom första dagarna och sen avslutade med vind, snö och regn. Men som dom brukar säga: finns inget dåligt väder bara dåliga kläder 🙂
Åre när det är som bäst!

När det är tävlingar på hemmaplan så är det alltid lite lättare för nära och kära att komma och kolla, det är otroligt härligt att ha dom på plats – Världens bästa hejarklack!!!

Alltid lika kul när man kommer till Tott Hotell och i hissen möts man av ett fotografi på pappa när han var med i landslaget 🙂 Pappa står i mitten på bilden!

Tävlingarna i Åre gick helt ok, tog poäng på båda storslalomen så det var bra men min storslalom har inte alls funkat i år. Alldeles för många urkörningar och självförtroendet har inte varit på topp. Desto bättre har det gått i slalom 🙂 Låg två efter första åket men för mycket missar i andra och jag slutade fyra. Väldigt glad för Maria och speciellt Anna som både kom på pallen, Annas första och hon är ju verkligen värd den. Åkt så bra väldigt länge men inte riktigt fått till två åk i samma tävling men i lördags satt det, Stort grattis till dom båda! Och med min fjärde plats säkrade jag topp 3 i slalomcupen, Shiffrin har ju redan säkrat cupen och hon är ju fantastiskt duktig, vilken talang! Nu ligger jag två och Schild ligger trea, en tävling kvar och jag är riktigt laddad och ska göra allt för att komma två i cupen. Förra året var jag fyra så jag är ju redan nu bättre än det i alla fall 🙂 Håll tummarna för mig på sista tävlingen!

Hemma har det redan blivit vår, åkte hem direkt efter tävlingen och fick en fin vår-söndag att fixa i trädgården 🙂 Så härligt med lite värme och sol!

Imorgon åker jag ner till Lenzerheide, såg att det skulle vara strålande sol hela vecka precis som det ska vara på finalen 🙂

Kram på er alla!

Här har ni länken till filmen där jag och Seco önskar dig välkommen till M.A.X-mässan den 18-21 mars!
www.secotools.com/sv/SE-Sweden/Events/MAX-2014

En reaktion till “Åre och världens bästa hejarklack!

  1. Monika

    Hey, Frida, fingers are already & still crossed for your last SL this year! Cheering hard didn`t help you to get a Globe but you are fantastic, anyway! Top 3 for sure at the end! Go girl! And relax well before new season starts.

Kommentering är avstängd.